Wij hebben warmtepompen uit voorraad leverbaar!

Wil je ook geen omkijken meer naar je CV-ketel of warmtepomp en zorgeloos genieten van een aangenaam warm huis? Vul hieronder je gegevens in voor het aanvragen van je onderhoudsabonnement voor CV-ketel of (hybride) warmtepomp installatie.

Een onderhoudsabonnement aanvragen? Dat kan via deze pagina. Leuk dat je wilt kiezen voor Verwarming Service Brabant! Wij verwelkomen je graag en nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra de aanvraag bij ons binnen is.

De prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW en gelden tot en met 31 december 2023. Prijzen worden jaarlijks opnieuw geïndexeerd. Bekijk onze algemene voorwaarden voor onderhoudscontracten.

  • Voor afsluiten van VSB Compleet abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 5 jaar, na 15 jaar wordt abonnement automatisch overgezet naar VSB plus.
  • Voor afsluiten van VSB Plus abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 10 jaar, na 18 jaar wordt abonnement automatisch overgezet naar VSB Basis.
  • Voor afsluiten van VSB Basis abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 15 jaar, na 21 jaar wordt het abonnement automatisch stopgezet en ga je indien gewenst over op onderhoud op uurbasis.
  • Voor het afsluiten van VSB All Electric mag de warmtepomp niet ouder zijn dan 5 jaar, na 21 jaar wordt het abonnement automatisch stopgezet en ga je indien gewenst over op onderhoud op uurbasis.

Voorijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten in een abonnement zijn alleen van toepassing op alles binnen de mantel van de CV-ketel of (hybride) warmtepomp. Voor werkzaamheden buiten de mantel krijg je een factuur op uurbasis en materiaalverbruik. Bijvoorbeeld bij vervanging van een expansievat, thermostaat, leidingwerk e.d. Bij eerste onderhoud worden eventuele extra kosten i.v.m. achterstallig onderhoud ook in rekening gebracht, de monteur zal dit vooraf met je communiceren.

Periodiek onderhoud is standaard 1 keer per 24 maanden. Jaarlijks onderhoud is mogelijk tegen een kleine meerprijs per maand. Het eenmalige bedrag bij de CV-ketel abonnementen bestaat uit het eerste onderhoud + de verplichte CO-keuring. Onze abonnementen zijn alleen af te sluiten door middel van maandelijkse automatische incasso. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Opzeggen dient te gebeuren voor het einde van de kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Stel: je wilt per 1 april opzeggen, dan moet je je abonnement uiterlijk voor 1 maart opzeggen. Voor maart krijg je dan de laatste automatische incasso. VSB behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen, te weigeren een abonnement aan te gaan of te beëindigen.

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×