Nu ook airco's bij VSB!

Wanneer de CV-ketel steeds vaker storingen vertoont of niet naar behoren werkt, is het misschien tijd voor een nieuwe CV-installatie. Welke ketel moet je dan kiezen? Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek!

Regelmatig onderhoud kan de levensduur van je CV-ketel aanzienlijk verlengen. Toch komt er ooit een moment waarop vervanging van de CV-ketel beter is dan repareren. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en merken cv-installaties dat kiezen niet eenvoudig is. Zo kun je online allerlei ketelkiezers vinden, maar hoe weet je nu of het apparaat echt aan je verwachtingen gaat voldoen? Wij helpen je graag met de keuze! Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek komen wij je persoonlijk bijpraten over de nieuwste ketels, opties en welke installatie het beste bij jouw situatie past.

Gerenommeerde merken

Wij adviseren in modellen van Nefit, Remeha en Vaillant. Stuk voor stuk gerenommeerde merken waarvan we door ervaring weten dat deze betrouwbaar en solide zijn. Meer weten? Bel ons op 040-20 62 151 of neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×