Nu ook airco's bij VSB!

Wil je met je huidige CV-installatie gas besparen of zelfs van het gas af? Kies voor een hybride of all electric oplossing. Bij een hybride oplossing koppel je een warmtepomp aan je huidige CV-ketel. Met een all electric warmtepomp ben je volledig gasloos.

Met een (hybride) warmtepomp verminder je direct zo’n 75% van je gasverbruik, afhankelijk van de installatie en de woning. Bij VSB hebben we topmerken als Itho-Daalderop en Hitachi uit voorraad leverbaar! Wij leveren de zogenoemde lucht-water warmtepompen. Dit zijn warmtepompen die energie uit de buitenlucht halen. In ieder huis is winst te halen met een warmtepomp. We komen graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek over welke warmtepomp het beste past bij jouw woning en wensen.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp koppel je aan je huidige CV-ketel. Een hybride warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de buitenlucht. Met een hybride warmtepomp kun je je huis verwarmen. Als het buiten te koud is, springt de CV-ketel bij. De CV-ketel gaat ook aan bij de vraag naar warm water. Als je je huis op lage temperatuur kunt verwarmen is een hybride warmtepomp het meest effectief. Dat is bijvoorbeeld het geval bij goede isolatie of lage temperatuurradiatoren.

 

Gratis adviesgesprek aan huis?

Contact

All Electric warmtepomp

Bij een All Electric of volledig elektrische warmtepomp heb je geen gas (CV-ketel) meer nodig. Een All Electric verwarmt je huis en je water volledig en werkt volledig op electriciteit. De installatie bestaat uit een binnengedeelte (warmtepomp) en een buitenunit die lucht van buiten aanzuigt. All Electric werkt het beste in goed geisoleerde woningen, maar misschien past het ook in jouw woning. Doe de check op de website van Milieucentraal:

Is jouw huis geschikt?

We snappen dat de beslissing voor de aanschaf van een warmtepomp niet over 1 nacht ijs gaat. Stappen naar verduurzaming zijn kostbaar en ingrijpend. Een hybride warmtepomp is echter een mooie stap om gasverbruik drastisch te verminderen en met de subsidies van de overheid heeft de aanschaf een interessant terugverdienmodel. Een warmtepomp is maatwerk; om goed te functioneren moeten we weten wat de omstandigheden van de woning zijn. Denk je erover een warmtepomp aan te schaffen? Vraag dan eerst een persoonlijk adviesgesprek aan. We komen dan bij je langs en bespreken je mogelijkheden, woonomstandigheden en wensen. Op basis daarvan geven we je een advies. Gratis en je zit ook nergens aan vast. Het kost je alleen wat tijd en misschien een kopje koffie.

 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×