We kunnen natuurlijk vertellen waarom wij vinden dat we de beste service bieden en waarom het verstandig is om te kiezen voor een onderhoudsabonnement, maar nog beter is het om dat te horen van onze klanten.

Lees onze reviews:

Prima service

Er zijn zoveel dingen in je huis die onderhoud nodig hebben. Ik wil  me daar niet teveel mee bezig houden. Met de cv-ketel is dat net zo. Met zo’n abonnementje heb ik daar geen omkijken meer naar en als er iets is, wordt het snel opgelost.

Prima

Op zich heel tevreden over mijn abonnement. Ik heb wel een keer gehad dat de monteur te laat was, maar dat loste hij netjes op.

Zeker veilig

Ik vind het prettig dat ze ieder jaar komen voor controle. Je hoort wel eens verhalen dat sommige installaties niet genoeg worden gecontroleerd en dat er dan onveilige situaties kunnen ontstaan. Bij VSB bellen ze netjes ieder jaar voor een controle-afspraak te maken en ik vind dat wel zo’n veilig idee.

Snel opgelost

Wij hebben al een paar jaar een abonnement bij VSB. Toen heette het nog Verwarming Service Leende. Het is gewoon handig dat je nergens aan hoeft te denken. Ze bellen ieder jaar op voor het maken van een afspraak en dan weet je dat je weer vooruit kan. We hebben 1 keer een probleem gehad met de thermostaat, toen hadden we geen warm water meer. Een telefoontje en het werd dezelfde dag nog opgelost. Wel zo handig in de winter!

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×