Nu ook airco's bij VSB!

Warmtepompen het meest geïnstalleerd

14 september 2023

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze installatiebranche. Dat komt door zorgen over klimaatverandering en de hoge energieprijzen. Zonnepanelen en warmtepompen zijn populair.

Lees meer

Let op een eerlijk vergelijk

18 januari 2022

Als je geen gedoe wilt met je cv-ketel is een onderhoudsabonnement afsluiten ideaal. Niet alleen heb je geen omkijken meer naar je cv-installatie; door regelmatig onderhoud geeft de ketel meer rendement en veiligheid en heb je minder kans op storingen. Er zijn alleen zoveel aanbieders van onderhoudsabonnementen..

Lees meer
Besparen op je energierekening

Besparen op je gasrekening

02 november 2021

De gasprijzen stijgen de pan uit. Gelukkig zijn heel wat opties om gas - en geld!- te besparen. Zo kun je zelf al een aantal dingen doen, maar je kunt ook denken aan kleine investeringen die zichzelf terugbetalen.

Lees meer

Help! Een foutmelding

15 oktober 2021

Soms geeft de cv-installatie een melding of foutcode op het display. In veel gevallen kun je in een paar eenvoudige stappen de 'storing' zelf oplossen.

Lees meer

Test je cv-ketel voordat de echte kou begint!

24 september 2021

Test je cv-ketel in drie eenvoudige stappen. Zo voorkom je straks problemen!

Lees meer
Vaillant SensoHOME

Actie! Gratis thermostaat

21 september 2021

Bij VSB onderhouden we niet alleen ketels, we hebben ook jarenlang ervaring met het plaatsen van CV-installaties. We kunnen alle merken en modellen leveren, maar geven graag eerst advies welke ketel het beste bij jouw situatie past.

Lees meer
Placeholder image

Bijvullen cv-ketel

30 januari 2021

Makkelijk je cv-ketel bijvullen? Lees hier hoe het werkt.

Lees meer
Placeholder image

10 tips bij storing van de cv-ketel

01 januari 2020

Een storing aan je cv-ketel komt nooit uit; of je nou ineens koud water krijgt tijdens het douchen of de verwarming valt ineens uit; een storing is niet bevorderlijk voor een goed humeur.

Lees meer

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×