Wij zoeken nieuwe collega's!

Het belang van optimaal inregelen!

25 januari 2024

Warmtepompen blijven het in de kou goed doen, maar vaak is er te weinig aandacht voor het goed inregelen ervan. Hierdoor blijven er kansen liggen om energie te besparen. Zeker bij een warmtepomp is het cruciaal dat de installateur hem goed afstelt op de woning en de gebruiker.

Lees meer

Energielabel steeds belangrijker

11 januari 2024

Kopers mogen meer lenen voor groene woning

Lees meer

Gouden tip voor CV ketelonderhoud

14 december 2023

Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Laat je CV ketel periodiek onderhouden. Dat is niet alleen verplicht door de Gasketelwet, maar biedt ook meer comfort.

Lees meer
Placeholder image

Wat komt er kijken bij een onderhoudsbeurt?

23 november 2023

Met de invoering van de Gasketelwet is de onderhoudsfrequentie van CV ketels verplicht gesteld op minimaal 1 keer per 2 jaar. Dat kan prima, zolang het onderhoud goed wordt uitgevoerd en daarbij de luchttoevoerleiding en de rookgasafvoer niet worden vergeten.

Lees meer

Geen Gronings gas meer

28 september 2023

Vanaf 1 Oktober 2023 wordt er helemaal geen gas meer opgepompt uit het Groningenveld, vanwege het risico op aardbevingen. Alleen de gasvelden in de Noordzee leveren dan nog een substantiële hoeveelheid Nederlands gas. Het overgrote deel van het gas dat in Nederland wordt gebruikt, komt nu uit het buitenland.

Lees meer

Warmtepompen het meest geïnstalleerd

14 september 2023

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in onze installatiebranche. Dat komt door zorgen over klimaatverandering en de hoge energieprijzen. Zonnepanelen en warmtepompen zijn populair.

Lees meer

Let op een eerlijk vergelijk

18 januari 2022

Als je geen gedoe wilt met je cv-ketel is een onderhoudsabonnement afsluiten ideaal. Niet alleen heb je geen omkijken meer naar je cv-installatie; door regelmatig onderhoud geeft de ketel meer rendement en veiligheid en heb je minder kans op storingen. Er zijn alleen zoveel aanbieders van onderhoudsabonnementen..

Lees meer
Besparen op je energierekening

Besparen op je gasrekening

02 november 2021

De gasprijzen stijgen de pan uit. Gelukkig zijn heel wat opties om gas - en geld!- te besparen. Zo kun je zelf al een aantal dingen doen, maar je kunt ook denken aan kleine investeringen die zichzelf terugbetalen.

Lees meer

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×