Wij hebben warmtepompen uit voorraad leverbaar!

Wil je ook geen omkijken meer naar je cv-ketel of warmtepomp en zorgeloos genieten van een aangenaam warm huis? Vul hieronder je gegevens in voor het aanvragen van je onderhoudsabonnement voor CV-ketel of (hybride) warmtepomp installatie.

Een onderhoudsabonnement aanvragen? Dat kan via deze pagina. Leuk dat je wilt kiezen voor onderhoud Verwarming Service Brabant! Wij verwelkomen je graag en nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra de aanvraag bij ons binnen is. Voor onze abonnementen zijn er nog wat voorwaarden van toepassing:

De prijzen op site zijn inclusief 21% BTW en zijn geldig tot en met 31 december 2023. Prijzen worden jaarlijks opnieuw geïndexeerd. Bekijk onze algemene voorwaarden voor onderhoudscontracten.

  • Voor afsluiten van VSB Compleet abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 3 jaar, na 15 jaar wordt abonnement automatisch overgezet naar VSB plus.
  • Voor afsluiten van VSB Plus abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 10 jaar, na 18 jaar wordt abonnement automatisch overgezet naar VSB Basis.
  • Voor afsluiten van VSB Basis abonnement mag de CV-ketel niet ouder zijn dan 12 jaar, na 21 jaar wordt het abonnement automatisch stopgezet.
  • Voor het afsluiten van VSB Hybride abonnement mag de hybride warmtepomp niet ouder zijn dan 5 jaar, de CV-ketel die hierop is aangesloten mag niet ouder zijn dan 18 jaar.
  • Voor het afsluiten van VSB All Electric mag de warmtepomp niet ouder zijn dan 5 jaar.

Onder het abonnement valt alles binnen de mantel van de CV-ketel of (hybride) warmtepomp. Werkzaamheden buiten de mantel worden op basis van regie na gefactureerd. (bijvoorbeeld: materiaal en arbeid bij vervangen expansievat, thermostaat, leidingwerk e.d.) Bij eerste onderhoud worden eventueel extra kosten i.v.m. achterstallig onderhoud in rekening gebracht, de monteur zal dit vooraf met je communiceren.

Je bent nog maar enkele stappen verwijderd van een zorgeloos abonnement; vul hieronder je gegevens in om het gewenste abonnement aan te vragen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk de meest gestelde vragen

Toch nog een vraag? Neem dan contact op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×